Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cambra de Comerç explica a Vilafranca les novetats en legislació ambiental a petites i mitjanes empreses de la comarca

La delegació a l’Alt Penedès de la Cambra de Comerç de Barcelona ha acollit aquesta sessió informativa centrada en parlar de la legislació ambiental en general i a les seves novetats.

El tècnic responsable de medi ambient i energia de la Cambra de Barcelona, Francesc Rivera, comentava que a banda de presentar les darreres novetats en aquesta legislació, la intenció és també acostar-se a les realitats de cada una de les demarcacions per tal de donar resposta a aquelles qüestions més significatives en una matèria que és cada cop més rellevant per a les empreses.
Rivera apunta que una de les qüestions bàsiques de les que es parla en aquestes sessions fa referència a la nova llei catalana de prevenció i control ambiental, que defineix com s’han de sol·licitar llicències ambientals i complir amb tota la normativa relativa a responsabilitats ambientals i declaracions anuals d’abocaments i residus.

Conscients que la legislació ambiental és molt complexa , i que és important estar al dia tant en la normativa europea, estatal i catalana; més d’una vintena d’empresaris de la comarca van acostar-se a la seu de la Cambra per participar d’aquesta sessió informativa.

Un cop finalitzada la sessió, els assistents tindran accés als serveis on-line d’informació sobre projectes legislatius europeus així com de convocatòries de subvencions i ajudes financeres a projectes ambientals de les diferents administracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: