Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta un llibre sobre Joan Amades

L’editorial vilafranquina Andana presenta el llibre "Joan Amades i Gelats. Del Raval a la llegenda", de Maria Teresa Sadurní i Joan Serra.

Els dos autors del llibre, acompanyats de l’editor Ramon Nadal, l’alcalde de Sant Quintí Guillem Nadal i el primer tinent d’alcalde Ramon Creixell han presentat aquesta setmana el llibre "Joan Amades i Gelats. Del Raval a la llegenda". L’obra es presenta en el marc dels actes de cloenda de l’Any Amades. De fet, durant tot l’any 2009 i coincidint amb el 50è aniversari de la mort de Joan Amades, s’han anat celebrant a tot Catalunya activitats relacionades amb la figura del folklorista i la seva obra. Totes aquestes activitats culminen aquest diumenge a diferents poblacions i, molt especialment, a Sant Quintí de Mediona, població amb la qual Amades va mantenir vincles molt especials tant familiars com d’estudi.<br />Maria Teresa Sadurní i Joan Serra són patrons de la Fundació Joan Amades i han treballat junts en diverses ocasions. Ara, han volgut plasmar en la seva darrera obra una visió més àmplia de la figura del folkorista.

Els actes que culminen l’Any Amades aquest diumenge a Sant Quintí s’iniciaran a les 11 del matí a la terrassa del Jardí. Actuaran els balls folklòrics de la vila. Es farà la Lectura del manifest "Any Amades" i tindrà lloc un llançament de globus. A continuació, es presentarà el llibre càrrec de l’escriptor Oriol Pi de Cabanyes. Després de la presentació es podrà comprar el llibre i els autors el signaran.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: