Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pista de gel de Centre Vila començarà a funcionar aquest dissabte

Una any, i per setè consecutiu, l’Associació de Comerciants Centre Vila de Vilafranca oferirà la possibilitat de patinar sobre gel al vell mig de la vila. En aquesta ocasió la pista començarà a funcionar el proper 19 de desembre, i estarà oberta fins el 6 de gener.

El president de Centre Vila, Joan Solà, comentava que hi ha poques novetats respecte les darreres edicions d’aquest Nadal sobre gel a Vilafranca. Com a destacades recordava que ja no hi ha generador, perquè l’energia elèctrica s’agafa de la xarxa; així com l’aparell que genera el gel que és el més silenciós del mercat. Solà també explicava que aquest any fins i tot es reaprofitarà el gel que es desprèn al llarg del dia i de les hores de patinatge per tal de tornar a fer gel.
Des de Centre Vila també han recordat que des de fa algun temps es fa un esforç important de cara a reduir la despesa de la il·luminació nadalenca, amb la utilització de leds que consumeixen molt menys.

Des de Centre Vila comentaven també que ja fa temps que la gent els pregunta per la pista de gel, fet que demostra que es tracta d’una iniciativa plenament consolidada a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: