Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coordinadora de les Festes de Sant Raimon ha presentat el seu programa d’actes, que recull més de 80 activitats al llarg del mes de gener

Els membres de la Coordinadora de Festes de Sant Raimon, festes d’hivern de Vilafranca, presentaven ahir el programa d’actes que des del 7 de gener i fins el 24 de gener omplirà d’activitats la capital de l’Alt Penedès.

Els actes s’iniciaran el dijous dia 7 de gener, festivitat de Sant Raimon, amb l’ofici solemne en honor de Sant Raimon de Penyafort i el cant dels goigs, a les 8 del vespre. A partir de 2/4 de 10 de la nit, a Cal Bolet, els Diables de Vilafranca oferiran el pregó d’inici de les festes. El primer dies de les Festes de Sant Raimon finalitzarà amb una festa a l’Escorxador que començarà a 2/4 de 12 de la nit.<br />Des de la Coordinadora comenten que el programa engloba els més de 80 actes, adreçats a tot tipus de públic, organitzats per entitats i associacions de la vila, com explica Marta Raventós.
Entre les moltes activitats, Raventós destacava el concert de cloenda que es farà el dissabte 23 de gener a Cal Bolet, i en què actuaran Terra Tombats, Dijous Paella i Ai,ai,ai.

El programa recull doncs l’ampli ventall d’activitats culturals, lúdiques i educatives que durant prop d’un mes donaran contingut a les festes d’hivern de la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: