Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plataforma Fem pinya continua activa

La plataforma Fem Pinya es torna a trobar per seguir demanant que l’antic INCAVI sigui la seu de nous serveis per a la gent gran de Vilafranca.

La sala d’actes de l’Escorxador es va omplir el divendres al vespre per acollir una nova trobada de la Plataforma Fem Pinya. Recordem que Fem pinya va néixer ara fa uns mesos amb l’objectiu de reactivar el projecte d’una residència per a la gent gran a les que eren les instal·lacions de l’INCAVI al centre de Vilafranca, al carrer d’Amàlia Soler.<br />Una comissió es va començar a reunir amb els grups polítics municipals i altres agents i ahir informaven a la resta de la gent de la plataforma de les primeres conclusions. Aquestes passen per demanar que l’antic INCAVI sigui un espai dedicat a la gent gran però de forma polivalent. És a dir, que hi puguin haver pisos tutelats i altres serveis, a més de la residència.

Des de la comissió insisteixen en la idoneïtat de l’espai, ja que està al centre de Vilafranca, a prop de tots els serveis que pot necessitar una persona gran.

Des de Fem pinya continuaran treballant en aquesta línia i seguiran de prop la situació del projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: