Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots engeguen el Forfait del Roser

Amb l’objectiu d’atraure castellers a la Diada del Roser, que tindrà lloc el proper diumenge 8 de novembre, però també als darrers assajos, els Xicots de Vilafranca han posat en marxa el Forfait del Roser.

Aquesta iniciativa s’engega demà i està oberta a tothom que sigui major de divuit anys. Consisteix en que si algú assisteix a dos dels tres assajos que queden i, també, a l’actuació de la diada del Roser, guanya el dret a participar del sorteig d’un cap de setmana per a dues persones en un spa. A més, les persones que no siguin de la colla, rebran una samarreta vermella de regal per a poder fer pinya a plaça. Amb aquesta acció, els Xicots volen tenir prou peu per a portar a terme el seu objectiu per a aquesta Diada i que s’ha convertit en el lema de la mateixa: El dia 8, 3 castells de 8!!! Ajuda’ns a fer-ho possible!!! A més, el mateix diumenge de la diada han organitzat un esmorzar a preu popular, a dos quarts d’onze del matí a Cal Noi-Noi, i una paella gratuïta per a tots els castellers, amb les dues colles convidades incloses, que tindrà lloc a la plaça Milà i Fontanals després de la Diada.<br />
Recordem que la Diada castellera tindrà lloc el diumenge 8 de novembre a dos quarts d’una a la plaça de la vila, conjuntament amb les colles dels Bordegassos de Vilanova i dels Castellers de Rubí. Els tres darrers assajos preparatius seran demà, el dimecres 4 i el divendres 6. La Tècnica veu moltes possibilitats en els tres castells de vuit -quatre, tres i torre- sempre i quan es disposi d’un bon peu a plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: