Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la dinovena Roda de Teatre

La dinovena roda de teatre de l’Alt Penedès comença dilluns a La Granada i acabarà el 27 de març coincidint amb el dia internacional del teatre.

Els responsables de la Gatap, la coordinadora de grups de teatre amateur de l’Alt Penedès, han presentat aquesta setmana la dinovena edició de la roda de teatre de la comarca. La roda s’inicia aquest dilluns al centre cívic de La Granada amb l’obra del grup TAT de Vilafranca basada en el text de Sam Shepard "True West". I s’allargarà fins al 27 de març, coincidint amb el dia internacional del teatre. Aquell dia, a més de la representació de "La gàbia de les boges" del grup Amics del Teatre de La Ràpita que tindrà lloc al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, es farà la lectura del manifest per commemorar la data i la cloenda definitiva de la roda.<br />En aquesta dinovena edició actuen tretze dels vint grups que conformen la Gatap, una xifra que podria ser més alta i que es deu a que molts grups no poden tenir enllestides les obres per tan aviat, com explica el president de la coordinadora Florenci Aymerich.

En total es faran trenta set actuacions que passaran per una vintena de municipis de la comarca tots els caps de setmana des d’aquest i fins a l’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: