Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen la torre de nou amb folre i manilles a Tarragona

Els Verds, a més a més, carreguen el segon pilar de vuit amb folre i manilles de la temporada a la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla. L’actuació d’avui dels vilafranquins ha estat la millor que s’ha fet mai a la Plaça de la Font de Tarragona.

<br /> <br />Aquest diumenge, 20 de setembre, els Castellers de Vilafranca han actuat a Tarragona dins dels actes de les festes de Santa Tecla, juntament amb dues de les colles locals, la Colla Joves dels Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Tarragona, i amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls. L’actuació s’ha iniciat tranquil·la i els de Vilafranca han tirat com a primer castell el quatre de nou amb folre; construcció que es mostra molt ferma i segura, i que en totes les ocasions que s’ha intentat enguany, s’ha descarregat. A la segona ronda s’ha optat pel tres de nou folrat, i així els de la camisa verda s’asseguraven els dos primers castells de la jornada. A la tercera, i després d’uns moments d’incertesa sobre quin castell seria l’escollit, els de Vilafranca s’han mostrat forts i amb l’actitud necessària per enlairar el primer gamma extra dels dos que han portat avui a plaça: la torre de nou amb folre i manilles. La construcció no ha portat més problemes dels habituals en un castell d’aquestes dimensions i s’ha pogut descarregar. A l’hora de l’espadat, amb els ànims ben amunt gràcies a l’esperit de força i valentia que dóna haver assolit la torre de nou, el de vuit folrat i emmanillat ha estat l’elegit. Aquest, però, després de la carregada no ha pogut acabar de completar-se. Cal dir també que és la primera vegada que els de la camisa verda carreguen el pilar de vuit en aquesta diada. Els Castellers de Vilafranca han marxat de plaça amb molt bones sensacions després d’haver realitzat la millor actuació feta mai a la Plaça de la Font de Tarragona.<br /> <br />La propera actuació dels Verds és diumenge que ve, 27 de setembre, a Barcelona amb motiu de les festes de la Mercè, compartint plaça amb la colla local, els Castellers de Barcelona, i els Minyons de Terrassa. L’actuació és a les 12h a la Plaça Sant Jaume.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: