Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vaga de recollida d’escombraries es desconvoca després de l’acord entre Construcciones y Contratas i els treballadors de l’empresa

Les negociacions, que han acabat a prop de les cinc de la matinada, han arribat a bon port.

Els escombriaires han decidit desconvocar la vaga prevista amb inici d’avui divendres. La oferta que ha presentat l’empresa ha estat vinculada amb l’augment de sou, un dels motius principals de l’aturada del servei.<br />Abans de la notícia, per tota la vila, s’havia començat una campanya informativa per a tot els ciutadans i establiments i es pretenia col·locar contenidors de gran capacitat. El regidor de Serveis Urbans, Aureli Ruíz, està satisfet perquè la desconvocatòria fa que l’Ajuntament no haig de posar en marxa el dispositiu que s’havia preparat.
La vaga d’escombreries havia d’iniciar-se avui divendres a les sis de la matinada. L’aturada del servei era indefinida i els ajuntaments de la comarca havien previst mesures com en el cas de Vilafranca. Ruíz ha agraït la feina desenvolupada pels treballadors del consistori.

D’aquesta manera, en un principi, els vint-i-dos municipis integrats a la Mancomunitat Penedès-Garraf, no hauran de patir pel servei de recollida. Malgrat tot, s’ha d’esperar a la reunió de treballadors de l’empresa que es celebrarà avui a les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: