Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els penedesencs retallen la durada de les seves vacances, i busquen destinacions més properes

Fruit de l’actual situació econòmica, i tot i que ens trobem en plena època de vacances estiuenques, les agències de viatges han notat també una recessió en les demandes que reben dels seus clients

Així, des de Viatges Abelux, Joaquim Pallerola comentava que han notat aquest any una davallada en les demandes de viatges; però també apuntava que han detectat també que es busca reduir els dies d’estada i el pressupost dedicat a les vacances.<br />Per aquest motiu, destaca Pallerola, les destinacions més properes com podem ser les illes balears, es troben entre les més demanades. Apunten però des de l’agència de viatges, que també han notat un augment de sol·licituds per trobar allotjament, i que el desplaçament es fa amb el vehicle propi.
Han detectat també que enguany hi ha més demandes a darrera hora per trobar destinacions o estades, buscant potser també la darrera oferta. Pallerola comenta que aquest fet els permet també anar complint previsions en una temporada que es preveia complicada.

D’altra banda apunten que el sector dels creuers s’ha mantingut un xic fora de la situació de crisi, i ha mantingut un nivell de demandes similar als darrers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: