Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els passatgers de la Renfe aguanten amb paciència els darrers dies de l’alteració del servei, interromput a l’arribada a Sants

Fins aquest diumenge els usuaris de Renfe que viatgen cap a Barcelona per la línia que passa per la comarca s’han de resignar a aturar-se a l’arribada de Sants i seguir el seu trajecte enllaçant amb la xarxa de metro.

<div></div>
La companyia ferroviària manté des de fa uns dies interromput el servei entre Sants i Arc de Triomf. S’aprofita com tota obra l’estiu atesa la disminució de l’activitat per fer aquestes millores. Això afecta, però, als usuaris que s’han de desplaçar aquests dies cap a la capital catalana més enllà de Sants. Si volen continuar més enllà de Barcelona convé arribar amb metro fins a Sant Andreu Arenal, on es reprèn la circulació amb tren. <br />Els passatgers ho entomen amb paciència i consideren que almenys si s’ha d’interrompre el servei per millorar-lo, de cara al futur tot plegat representarà una bona millora. D’aquesta manera, es podrà acabar amb els desgavells al servei que han hagut de patir en els últims anys.

Exactament, Adif executa aquests dies les obres de muntatge de la nova catenària rígida en el túnel de Plaça de Catalunya. Aquests treballs, corresponents a la tercera fase de la instal·lació del nou sistema d’electrificació en els túnels de Barcelona, consisteixen en muntar els perfils d’alumini i el fil de contacte dels nous dispositius que subministraran electricitat als trens.

Renfe calcula que les obres afecten uns 57.000 viatgers diaris. Aquests dies mentre duren les obres, encara en els darrers quatre dies, la companyia ferroviària reforça el servei d’atenció i informació als usuaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: