Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es farà el sorteig públic dels convidats al balcó de l’Ajuntament els dies de festa major

L’alcalde de Vilafranca presidirà aquest divendres 28 d’agost el sorteig públic per convidar tres persones diferents els dies 29, 30 i 31 perquè acompanyin el consistori i la resta de convidats de l’Ajuntament a presenciar des del balcó la mostra folklòrica i l’exhibició castellera a la plaça de la Vila.

El sorteig es farà entre totes les persones que hagin dipositat, fins dijous, la seva butlleta amb les dades personals a l’urna que durant les darreres setmanes hi havia a la Casa de la Vila. Les persones que vulguin optar a ser convidades al balcó de l’Ajuntament els dies de festa major, encara poden emplenar les butlletes que fins dijous seran disponibles a l’Oficina de Turisme, situada a la planta baixa de la Casa de la Vila. A partir de les 7 de la tarda, que és quan l’Oficina de Turisme acaba l’horari d’atenció al públic, l’urna per dipositar les butlletes es podrà trobar al vestíbul de l’Ajuntament fins a les 10 de la nit. <br />
Cal recordar que és requisit indispensable per poder participar en el sorteig que no s’hagi estat mai regidor, ni administrador de la Festa Major, ni pregoner, ni convidat al balcó en anys anteriors. Hi poden optar totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany i només es podrà omplir una única butlleta per persona.<br />El sorteig públic, amb presència de l’alcalde Pere Regull, es farà aquest divendres al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilafranca a partir de les 11 hores del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: