Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

180 botiguers es reuneixen al Sopar del Centre Vila

La Plaça de l’Ajuntament va acollir divendres al vespre el quart sopar del Centre Vila.

El motiu de la trobada va ser la celebració d’una nova edició de la campanya "La botiga al carrer" que va tenir lloc aquest cap de setmana. Els prop de dos-cents botiguers del Centre Vila van poder gaudir d’un sopar de germanor. L’objectiu de la trobada, segons paraules la gerent del Centre Vila, Cristina Bundó, és vetllar perquè tots els botiguers de l’associació estableixin una relació tan professional com personal. Bundó també va assenyalar que es volia recuperar un sopar que anys enrera ja es feia. Els assistents van poder gaudir d’uns aperitius de diferents establiments de Vilafranca i d’una fideuà elaborada per l’empresa La cuina de l’Isma. El segon plat ja és una tradició al sopar ja que en totes les edicions s’ha inclòs en el menú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: