Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tripleta vilafranquina a Sant Pere de Ribes

<br />Els Castellers de Vilafranca fan a Sant Pere de Ribes la millor actuació de la temporada descarregant la "tripleta vilafranquina" més matinera de la seva història.<br />

<br />En el marc de la Festa Major de Sant Pere de Ribes, els Castellers de Vilafranca han aconseguit realitzar la millor actuació de l’any, descarregant el primer 4d9 amb folre de la temporada -el més matiner de la història pels verds i el primer de la història que es veu a Ribes-, acompanyat pel seu primer 3d9 amb folre i pel seu segon 4d8 amb l’agulla del 2009. Els de Cal Figarot han acabat la seva meritòria actuació descarregant un pilar de 6, seguit de 6 pilars de 4 de comiat. <br /> <br />És la primera vegada que Ribes veu carregar i descarregar dos castells de nou pisos en una diada i que els Castellers de Vilafranca ho aconsegueixen en una data tan avançada en el calendari. Un altre fet a destacar són les nombroses estrenes de castellers en el tronc dels castells de nou, que reafirma la línia que han seguit els verds aquest inici de temporada d’apostar per la renovació generacional.<br /> <br />Les properes actuacions dels Castellers seran dissabte 11 de juliol, a Altafulla, i diumenge 12 de juliol a Torredembarra.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: