Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta mesures anti-crisi que haurien d’ajudar a pal·liar la situació complicada econòmica de les famílies

El grup municipal d’ERC a Vilafranca ha presentat aquest matí un seguit de propostes que han anomenat Pla Anti-crisi. El regidor Pep Quelart ha comentat que les seves 35 propostes són factibles i reals.

Explicava que si es porten a la pràctica ajudaran a pal·liar situacions econòmiques delicades de famílies de la vila.<br />Com a exemple posava la signatura d’un pacte de Vilafranca per la cohesió davant la crisi.
La intenció d’ERC es posar aquestes qüestions a disposició de tots els grups municipals i de Vilafranca aquestes propostes per valorar-les i executar-les de manera coordinada. De fet apuntava Quelart la necessitat de treballar en tres eixos bàsics, com serien les polítiques socials, les de promoció de l’economia i les de seguretat.

Parlava el regidor republicà de qüestions com la gestió de micro-crèdits, la potenciació de la marca Penedès, ajudes a les famílies, polítiques de reinserció econòmica, la creació de l’Economat, un pla antifractura digital, la creació d’un fons de contingència i la signatura d’aquest pacte de Vilafranca del Penedès per a la Cohesió davant la crisi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: