Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Condicionament de Can Torrents, a Gelida

L’Ajuntament de Gelida està realitzant les tasques de condicionament de l’arbrat de la franja de seguretat que rodeja la zona de barbacoes de Can Torrents.

 

Com cada any, l’arribada de les dates d’estiu i de la calor obliga els ciutadans i ciutadanes a extremar les precaucions davant el risc d’incendi a les zones forestals. Cal també que les institucions tinguin cura de les zones on s’hi desenvolupa algun tipus d’activitat perquè els riscos siguin els mínims.<br />La zona de picnic de Can Torrents, situada a la sortida del nucli urbà de Gelida a la carretera C243b en direcció a Sant Sadurní d’Anoia, acull sobretot els caps de setmana a desenes de visitants. Disposen allà de 8 barbacoes on poden cuinar els àpats que desitgin. <br />L’Ajuntament de Gelida està duent a terme aquesta mateixa setmana les tasques de desbrossament i poda de la franja de seguretat de 25 metres que rodeja la zona de barbacoes de Can Torrents. D’aquesta manera, tot i les dates estiuenques, les barbacoes compliran amb tots els requisits de seguretat, de manera que el seu ús no sigui una font de perill per al bosc gelidenc durant la intensa activitat de lleure que es desenvolupa a Can Torrents, sobretot quan arriba el bon temps.  <br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: