Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Accident a Avinyonet

Dos menors van quedar ferits greus ahir en un accident de trànsit que va tenir lloc a Avinyonet del Penedès.<br />

<br />Els fets es van produïr passades les nou del matí al quilòmetre 23 la carretera BV-2429 , al terme municipal d’Avinyonet.<br />Va ser l’accident d’un vehicle que va ocasionar ferides de gravetat en dos menors que estan ingressats als hospitals de Sant Pau i Sant Joan de Déu de Barcelona. L’automòbil va sortir de la carretera per causes que encara no se saben. Segons han informat els bombers, un dels menors va quedar atrapat a l’interior del vehicle sinistrat, mentre que una noia de 21 anys de Madrid va quedat ferida lleu i la van traslladar a l’hospital de Vilafranca.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: