Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moltes famílies de Sant Sadurní que han portat els fills a la Fil·loxereta van voler celebrar dissabte el 10è aniversari del centre

Els exalumnes de la Fil·loxereta van tenir un gran protagonisme durant el primer acte de celebració del 10è aniversari de la primera escola bressol municipal de Sant Sadurní.

A més d’aquests nens i nenes, acompanyats dels seus respectius pares i mares, també hi van ser presents bona part dels alumnes i les famílies que actualment assisteixen a la Fil·loxereta, sense oblidar els pares i mares de futurs alumnes del centre. El regidor d’Educació de la capital del cava, Isidor Rando, i altres membres del consistori també van participar a l’acte.<br />La tradicional jornada de portes obertes va tenir enguany un caire més festiu amb motiu d’aquest 10è aniversari de l’escola bressol del carrer Gelida. Un dels atractius de la matinal va ser un castell inflable que va incentivar el joc de la mainada. També va tenir èxit l’animadora que, entre altres coses, va pintar les cares de molts nens i nenes. L’exposició de fotografies dels 10 anys va ser molt concorreguda perquè als exalumnes del centre els divertia molt reviure instants viscuts a l’escola i retrobar-se amb els companys.<br />Aquesta celebració del 10è aniversari de la Fil·loxereta tindrà continuïtat el proper 10 de juliol, a partir de les 6 de la tarda, coincidint amb la festa de fi de curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: