Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació d’Amics de Puerto Cabezas manté obert el termini per apuntar-se a les brigades

L'Associació d'Amics de Puerto Cabezas celebrava divendres passat una nova trobada per parlar de les brigades a Nicaragua, una iniciativa que serveix per conèixer el municipi agermanat amb Vilafranca sobre el terreny i per a desenvolupar-hi projectes concrets que puguin ajudar la població d'allà. A la primera trobada es van explicar els requisits per a [...]

L’Associació d’Amics de Puerto Cabezas celebrava divendres passat una nova trobada per parlar de les brigades a Nicaragua, una iniciativa que serveix per conèixer el municipi agermanat amb Vilafranca sobre el terreny i per a desenvolupar-hi projectes concrets que puguin ajudar la població d’allà. A la primera trobada es van explicar els requisits per a ser brigadista i, en aquesta segona, algunes de les persones que han participat de l’experiència, van explicar les seves vivències amb el suport de material audiovisual.<br />El president de l’Associació, Ramon Carbonell comentava que segueix obert el termini per apuntar-se a les brigades de cara a aquest estiu.
Com comenta Carbonell, el termini no es pot allargar gaire més, perquè s’ha d’organitzar tot el viatge i especificar els projectes que s’han de materialitzar.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: