Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Sant Pere de Riudebitlles reparteix més de 300 al.legacions al POUM

Dissabte passat, els republicans celebraven un debat sobre el nou planejament urbanístic previst a Sant Pere, explicant els errors i els aspectes més negatius del POUM. 

 

L’acte també va servir per presentar les al·legacions que ERC entrarà en breu a l’ajuntament i repartir-ne unes 300 entre els assistents. Les més destacades estan relacionades amb el creixement desmesurat del document, al qual s’al·legarà tant pel nombre total d’habitatges com a les diferents zones en concret; així com les que es refereixen a la definició de les tipologies d’edificació ja que en la redacció del POUM es permet construir tant habitatges unifamiliars com plurifamiliars a tot el poble sense delimitar les zones. 
<div></div>
Segons els regidors d’Esquerra, el POUM ha estat escrit per un equip redactor que no ha trepitjat el poble i que ha planificat un urbanisme desmesurat i allunyat de la realitat. A més, consideren que el mateix equip de govern, format per PSC, GIR i CIU, ni tan sols s’ha mirat a consciència el document ja que conté molts errors que són evidents per algú que coneix el poble.

Els regidors d’Esquerra també denuncien l’enderrocament d’algunes cases per la creació de nous carrers o el fet que els espais verds i les zones reservades per equipaments no tenen un criteri clar i es col·loquen en els espais residuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: