Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen fer tres, quatre i torre de vuit a la diada de fires

Aquest diumenge al migdia, a la diada de fires de Maig, els Castellers de Vilafranca volen descarregar el quatre de vuit, el tres de vuit i la torre de vuit.

Ahir hi havia assaig de pilar i torre a Cal Figarot i el sots cap de colla Toni Bach va explicar aquestes previsions tenint en compte les actuacions que han fet els verds fins ara.
Els Castellers de Vilafranca han traslladat l’assaig de demà a avui perquè demà hi ha la final de la Copa del Rei. I entre aquest vespre i divendres, prepararan els castells que s’han de veure per fires.

Els verds venen satisfets de la seva actuació aquest dissabte a Algemesí amb un quatre de vuit força maco, un cinc de set amb l’agulla, un quatre de set amb l’agulla i una torre de set amb nous segons. Toni Bach destacava que aquest inici de temporada està servint per a fer la transició necessària poc a poc i perquè els castellers se sentin còmodes en les posicions que assumeixen.

Els Castellers de Vilafranca actuen diumenge al costat dels Xicots de Vilafranca, els Bordegassos de Vilanova, els Minyons de l’Arboç, i la Jove Castellers de Sitges en la que és la tercera trobada de colles castelleres del Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: