Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellers de Vilafranca i Cine Club signen un conveni

Els Castellers de Vilafranca i Cine Club Vilafranca signen un conveni de col·laboració.

<br />El president dels Castellers de Vilafranca Miquel Ferret i el de Cine Club Vilafranca Josep Maria Escofet van signar dilluns al vespre a Cal Figarot un conveni de col·laboració. <br />A través del conveni, les dues entitats es veuran beneficiades de diverses maneres. En primer lloc, els socis dels Castellers de Vilafranca tindran un descompte del 30% a les entrades per a les sessions habituals del Cine Club. I, d’altra banda, l’entitat cinèfila podrà disposar del local social dels verds, Cal Figarot, per a fer-hi sessions de cinema a la fresca a l’estiu. Aquestes sessions tindran lloc els dijous a les deu del vespre però encara s’han de fixar les dates concretes i els títols.<br />La col·laboració entre les dues entitats obre,  d’altra banda, moltes possibilitats de cara a l’organització d’altres activitats vinculades al cinema en el marc de Cal Figarot. El president de Cine Club Vilafranca Josep Maria Escofet apuntava que, en definitiva, el conveni servirà per enriquir la vida cultural de la vila.<br /><br />Per la seva part, Miquel Ferret, president dels Castellers de Vilafranca, destacava que s’uneixen dues entitats amb una llarga trajectòria i prestigi. <br />Ferret apuntava a més la possibilitat de fomentar la creació audiovisual entorn al món casteller.<br /><br />El conveni també contempla que els Castellers de Vilafranca i el Cine Club ampliaran les seves bases de dades amb els respectius socis que ho vulguin i podran difondre més extensament la seva programació d’activitats. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: