Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvis a l’Escola Municipal de Música

<br />L’Escola Municipal de Música engega l’11 de maig el procés de preinscripció amb la incorporació d’un nou projecte educatiu i la previsió que es municipalitzi.<br />

<br />Recordem que la concessió a deu anys que tenia la Balalaika per gestionar l’escola de música estava ja esgotada i que inicialment s’havia d’obrir un concurs per tal de decidir qui s’hi posaria al capdavant. Però una de les voluntats del govern de CiU és municipalitzar completament l’escola de música. Aquesta demanda ja s’havia sentit al ple municipal en diverses ocasions per part de la CUP, un dels partits que va donar suport a la moció de censura encapçalada per CiU. En aquest sentit, es preveu que l’escola de música sigui un servei més ofert per l’Ajuntament i no depengui d’una concessió. En aquest marc, el proper 11 de maig, l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet inicia el procés de preinscripció, que s’allargarà fins al dia 22 de maig, ambdós inclosos. Abans, la setmana vinent, es convoquen reunions informatives per a les famílies per explicar, bàsicament que aquest any i els següents conviuran el pla que hi havia fins ara i el pla d’estudis del nou projecte. El cap del servei de Cultura Àngel Hom ho explicava a Ràdio i Televisió de Vilafranca.<br /><br />Les sessions informatives tindran lloc la setmana que ve. El dilluns, a 2/4 de 9 del vespre, hi haurà una primera sessió adreçada a les famílies de l’alumnat d’entre 3 i 8 anys, que correspon als diferents cursos de sensibilització, d’iniciació i preliminar.<br />Dimarts, a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc la sessió informativa adreçada a les famílies de l’alumnat de 8 a 16 anys, que correspon als diferents cursos de formació musical i d’aprofundiment. Finalment, el mateix dimarts, a les 8 del vespre, tindrà lloc la sessió informativa per a les persones adultes i alumnat major de 14 anys.<br />Aquest any, d’altra banda, hi ha una novetat important: s’obre la possibilitat de matricular nens i nenes de tres anys en classes de sensibilització musical, per tant, s’amplia la franja d’edats ateses.<br /><br />Les preinscripcions es podran fer a la mateixa secretaria de l’Escola Municipal de Música, a la plaça del Penedès, de 5 a 8 de la tarda. La preinscripció s’adreça tant als alumnes actuals com a tota la població en general. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: