Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

600 signatures contra el tancament nocturn del CAP de Sant Sadurní

Amb motiu de la supressió del servei nocturn del CAP, el PP de Sant Sadurní va iniciar per Sant Jordi una campanya de recollida de signatures. <br />La regidora Dolors Montserrat ha explicat que a l’estand que van instal·lar a la plaça de l’Ajuntament van recollir, en poc més de dues hores, 575 firmes.

 

<div></div>
Segons la regidora en calen més de 5.000 per evitar el tancament.  Per això, Montserrat recorda que la campanya continua a tots els llocs públics de Sant Sadurní així com a diferents botigues, forns i farmàcies de la capital del cava. <br />La regidora Popular, que ha recordat “el desacord per part del plenari de Sant Sadurní al tancament nocturn del CAP”, ha dit que “aquestes signatures evidencien el rebuig dels habitants del municipi”. 

Finalment Dolors Montserrat ha insistit a la consellera de Sanitat, Marina Geli, a “revisar la proposta de reordenació de les urgències territorials, i a mantenir una reunió amb els diferents grups polítics i associacions de la Vila per tal de manifestar el desacord amb la proposta que implica la supressió de l’horari d’atenció continuada durant les vint-i-quatre hores del dia”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: