Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lectura pública a Vilafranca en el marc de la 27a Setmana del Llibre en Català

El proper dissabte 14 de març la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca s’adhereix a l’activitat de lectura pública organitzada en diferents municipis d’arreu de Catalunya en el marc de la 27a Setmana del Llibre en Català.

A partir de les 12 del migdia es llegirà en veu alta el llibre Les aventures extraordinàries d’en Massagran, de Josep Maria Folch i Torres.<br />Des de l’organització de la 27a edició de la Setmana del Llibre en Català, que se celebra fins el 15 de març a Sant Cugat del Vallès, i després de l’èxit de l’any passat, es torna a fer la segona Lectura Pública, amb el títol Les aventures extraordinàries d’en Massagran, de Josep Maria Folch i Torres. Igual que en la darrera edició, es vol fer la lectura arreu de Catalunya i Vilafranca és una de les ciutats participants.<br />Amb l’afany de promocionar la lectura entre grans i petits, s’ha escollit l’obra de Folch i Torres perquè és coneguda per tots els públics, fet que atraurà totes les franges d’edat a la lectura, i perquè és una manera que els més petits, que potser coneixen en Massagran a través dels còmics i les pel·lícules, siguin conscients d’on prové aquest personatge i tinguin la curiositat de conèixer-lo més a fons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: