Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vull escoltar música amb el meu fill, per on començo?, novament a Vilafranca

Dilluns s’obren les inscripcions per a una nova edició de l’activitat Vull escoltar música amb el meu fill, per on començo? que un any més arriba a Vilafranca.

<p />

És una producció de l’Auditori de Barcelona amb el suport de la Generalitat i de la Diputació. Es tracta d’una activitat de sensibilització musical adreçada a famílies amb fills d’1 a 3 anys amb l’objectiu d’aprendre a escoltar música en família. És una proposta que pretén acompanyar a les famílies en l’educació i el gaudi musical.<br />Quina música podem escoltar en família? en quin moment? En les conferències-tallers es tracten aquestes temàtiques i d’altres, per tal de procurar que la música sigui present de manera adequada i natural a les llars.<br />L’activitat consta de tres sessions. La primera és una conferència on es donaran una sèrie de pautes per poder treballar la música del concert. Aquesta sessió serà conduïda per una persona especialitzada en educació infantil, i es durà a terme el dimarts 10 de març a les 8 del vespre a l’Escorxador amb els pares i les mares. La segona serà dissabte 14 de març a partir de les 5 de la tarda a l’Escorxador i anirà adreçada a tota la família. Els infants, acompanyats dels adults, faran el taller d’escoltar + crear. Per últim, el diumenge 22 de març, a les 12 del migdia a l’Auditori Municipal de Vilafranca, serà l’hora del concert familiar "Aigua" amb l’assistència de pares, mares i fills. Un cop acabat el concert, les famílies es podran apropar als músics i als seus instruments.

El preu de l’activitat és de 25 euros per a la primera persona adulta de la família i de 8 euros per a la resta d’adults. El preu dels infants és de 6 euros. La inscripció inclou un CD-llibre "Aigua" per família i les entrada al concert per a tots els participants de l’activitat.<br />Les inscripcions es podran fer del 9 al 27 de febrer al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, a l’Escorxador, de 9 a 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre, i a l’adreça electrònica . Les places són limitades i s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció. No es considerarà formalitzada la matrícula fins haver fet efectiva la quota corresponent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: