Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha posat punt final al Divehivern

En total han estat vuit dies, quan l’any passat i els altres havia durat només cinc.

 Durant aquest temps, coincidint amb les seves vacances escolars, els nens i nenes de 0 a 16 anys han pogut gaudir d’aquest espai d’educació on el lleure i el joc hi han tingut un paper destacat. Han pogut compartir joguines i jugar en companyia d’altres nens i nenes. Les activitats i jocs fixes diaris s’han repartit en diferents espais. Per exemple, hi ha hagut el Juguem jugant, amb una selecció de joguines de qualitat lúdica i educativa. També hi ha hagut racons de joc, amb jocs sensorials i de manipulació, jocs motors, d’ordinador, cuineta, nines, o Scalèxtric. El coordinador del Diverhivern, Ernest Gili, assenyala que després de fer el recompte final són 1.325 els nens i nenes que hi ha participat. <br />Gili en fa una bona valoració general.
L’Escorxador és l’indret que ha acollit durant vuit dies el Diverhivern, tant en horari de matí i tarda. Ha tingut un preu de tres euros i mig per sessió. Pel que fa a les franges d’edat que més hi ha participat és la de quatre a vuit anys. I en comparació amb anys anteriors, la de nou a quinze anys també ha tingut un paper destacable.

Aquest any el Diverhivern, en fer-se a l’Escorxador, ha guanyat un gran espai exterior on s’ha muntat un gran rocòdrom, i que ha estat un gran reclam per als joves.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: