Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Redistribuides les carteres del regidor torrellenc Valcárcel

Al llarg dels darrers dies, el ple de Torrelles de Foix ha registrat dos canvis relacionats amb la seva composició i en la distribució de les seves atribucions.

Així, davant de l’hospitalització del regidor de l’equip de govern, Joaquín Valcárcel, les seves carteres han estat redistribuides a l’espera de la seva recuperació. Actualment, l’alcalde, Erasme Torrents, es fa càrrec de Personal, Seguretat Ciutadana i Hisenda. Jaume Brichs té les carteres d’Urbanisme, Serveis i Serveis Socials. De Turisme, Esports, Joventut, Festes i Medi Ambient se n’ocupa Josep Mª Bargués i Jordi Fanné és regidor de Cultura, Ensenyament, Festes i Sanitat.
 

D’altra banda, a principis de gener Pere Masdeu va prendre possessió com a regidor d’ERC en substitució de Ramon Ganzer, que va presentar la seva dimissió després que fos condemnat a vuit mesos de presó acusat de violència de gènere.

<br /> 

 

 

<br /> 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: