Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès ha arribat a la xifra de les 5.600 persones al mes de desembre

S’han donat a conèixer les darreres dades de l’atur a Catalunya corresponents a 31 de desembre del 2008, i l’any ha tancat portes amb un elevat increment.

Pel que fa a la comarca de l’Alt Penedès s’ha superat la xifra de l’11% de la taxa d’atur arribant als 5.603 aturats. És a dir unes 400 persones més que el mes de novembre, amb un increment del 7’5%. Malgrat tot, és un augment d’atur que percentualment no és tan elevat com en els darrers sis mesos, on la tendència sempre havia estat d’increments superiors, d’un mes a l’altre. <br />En relació a Vilafranca l’atur també creix. En concret en 110 persones més, a comparació del novembre, arribant als 2.376 aturats, i un increment respecte al mes anterior del 4’8%. Aquesta, tot i ser una xifra elevada, també és inferior a la del mes anterior, i marca un ralentí a la tendència dels darrers mesos.

<br />Pel que fa al conjunt de Catalunya, al nombre de desocupats va créixer en 20.396 persones el desembre, un 5,06% més que en el mes passat, i ha situat la xifra total d’aturats en 423.232 persones. L’increment interanual va ser del 59,24%, amb 157.443 aturats més al desembre del 2008 que en el mateix mes de l’any passat, segons dades fetes públiques pel Ministeri de Treball i Immigració.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: