Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Límit” és el tema del Fastcurt 2009

Aquest és el concepte sobre el qual tractaran els curtmetratges que es presentin al concurs.

Dijous a la nit, al Forat del Pany, tenia lloc la festa de presentació del Fastcurt 2009. Aquesta festa havia de servir per donar a conèixer en directe el tema sobre el qual han de tractar els curtmetratges que participin a aquesta quarta edició del concurs organitzat per Kametta.<br />El tema triat, finalment, va ser "Límit". Per tant la quarantena de participants inscrits al Fastcurt 2009 hauran de reflexionar sobre aquest concepte a les seves obres.<br />En el transcurs de la festa, una de la integrants de Kametta, Laia Monteagudo, explicava que aquesta iniciativa era la novetat d’enguany i que pretenia fer partícip la gent que hi assistís.

Kametta havia triat anteriorment cinc temes finalistes. Eren "hotel, "crisi", "primitiu", "sang" i el que finalment va resultar guanyador. Monteagudo explicava abans de la tria, el que tenien previst fer.

La festa de presentació del Fastcurt es va amanir amb les entrevistes que van fer els membres de Kametta als assistents i la projecció dels curts guanyadors en anteriors edicions del certamen.

Ara caldrà esperar al 23 de gener per veure els treballs resultants i conèixer quins són els guanyadors dels premis. Serà al teatre municipal Cal Bolet, a les deu de la nit.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: