Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el calendari 2009 de Llum del Nord al seu nou local

L’Associació per la ciutadania i cooperació entre pobles, la Llum del Nord, ha donat a conèixer el calendari que han fet per aquest any vinent.

Aquest singular calendari es caracteritza per mostrar les festes catalanes i les principals festivitats musulmanes. Les explicacions que conté són, a més, tant en català com en àrab. És la tercera edició del calendari que ha comptat amb el suport de la Direcció General d’Afers Religiosos i de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya. Un calendari que compta amb una difusió d’àmbit nacional.
Això sí, el calendari 2009 de la Llum del Nord té com a protagonistes els Xicots de Vilafranca i el viatge al Marroc que, ho recordareu, van fer plegats a l’estiu i que suposava el primer viatge d’una colla castellera a l’Àfrica. <br />Qualsevol persona interessada a tenir el calendari el pot sol·licitar tot connectant-se a la seva pàgina web www.lallumdelnord.com<br />I aprofitant la presentació del calendari, divendres, es van inaugurar les noves instal·lacions de l’entitat que es troben al carrer General Cortijo, 18 bis, xamfrà amb Parlament. Fins ara es reunien a l’Escorxador. <br />La llum del Nord té tres anys d’història. És poc temps però l’entitat es caracteritza per fer força feina…

De cara al futur tenen pensat obrir-se molt més a la ciutadania. I remarquen que aquest és un espai per a l’enriquiment personal i l’assessoria de molts temes i aspectes de la cultura marroquina. <br />A l’acte hi va assistir l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, la directora general d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, i el vicesecretari d’immigració de la Generalitat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: