Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Deu centres SEFED de Catalunya s’han reunit a Vilafranca aquest matí per posar fi al curs d’aquest 2008

La Fassina de Vilafranca ha acollit aquest matí la trobada d’alumnes de 10 centres SEFED d’arreu de Catalunya, que han posat en pràctica els que han après en aquests darrers 6 mesos sobre el funcionament d’una empresa.

Com explica la coordinadora del SEFED de Vilafranca, Dolors Carbó, a través de la simulació d’empreses i amb el sistema de l’aprenentatge productiu, els alumnes coneixen tots els departaments d’una empresa.
En el cas de Vilafranca, vinculada al mon de vins i caves, l’empresa es diu RAIMIVI i avui ha organitzat una cata de vins i caves. Una de les alumnes, Gemma Alcega, comentava que l’activitat estava plantejada com a una acció de màrqueting que els permet posar en pràctica el que han après al llarg del curs.

Aquest mes de gener el programa SEFED tornarà a engegar un nou curs, al llarg del primer semestre, que novament a través de l’aprenentatge productiu permetrà als alumnes conèixer els diferents departaments d’una empresa: comercial, comptabilitat i personal i també s’aprèn informàtica bàsica administrativa, eines de comunicació, sensibilització en medi ambient, seguretat i condicions de salut en el treball, així com tècniques de recerca de feina.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: