Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Promoure la informació al voltant del Càncer és un dels objectius de la nova junta local de Vilafranca de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Aquesta setmana s’ha presentat la nova junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’AECC, a la capital de l’Alt Penedès.

<p />

Una junta rejovenida, que ha pres el relleu de l’anterior amb la voluntat de potenciar les activitats que fa l’associació a la vila. La nova presidenta, Montserrat Vidal, explicava que la seva tasca vol ser de continuïtat, però fent encara més insistència en tasques informatives. Comentava que en aquests moments hi ha menys mortalitat a causa del càncer, però hi ha més gent que en pateix. La voluntat és involucrar el màxim de persones en aquestes tasques.

Insisteixen des de la junta local de l’AECC, que cal cuidar-se i prendre consciència de que la prevenció cada cop és més important. Una de les tasques que s’han marcat de cara als propers mesos és aquesta.

De moment aquesta mateixa setmana la junta local organitza a l’Escorxador de Vilafranca un cicle de conferències amb la voluntat de donar a conèixer diferents aspectes relacionats amb la malaltia del càncer.

La primera serà aquest dijous, a càrrec del psicòleg Enric Corbera, per parlar sobre entendre el càncer. Serà a partir de 2/4 de 8 del vespre a l’Escorxador. Les següents seran el 27 de novembre i l’11 de desembre, també a la mateixa hora i a l’Escorxador.<br />A banda, des de l’Associació s’ha posat en marxa ja aquest any un servei d’atenció psiconcològica a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, que s’ofereix els dilluns al matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: