Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les noves eleccions per la Junta han de servir per revitalitzar la Coordinadora, i tornar a obrir el diàleg entre totes les parts

La Coordinadora lamenta la resposta dels Verds, que considera en la línia de confrontament, i espera que les eleccions serveixin per reobrir ponts de diàleg entre totes les parts.

El vice president de la Coordinadora, Miquel Botella, ha comentat que la convocatòria d’eleccions s’ha fet per tal de mirar de reconduir una situació que podia acabar en enfrontaments. Es tracta, segons Botella, de poder començar de nou i tornar a obrir diàlegs per contrastar actituds i criteris.<br />Des de la Coordinadora recorden que els dos incompliments dels Verds fan referència a temes de seguretat, com l’aplicació de protectors bucals, quan es va acordar que les colles no prendrien decisions unilaterals en aquests temes; i en la publicitat donada a la provatura del casc de dosos, que des de la Coordinadora també s’ha vist amb mals ulls.

Botella apunta que fa mesos que s’està mirant de resoldre aquesta qüestió en l’àmbit privat de la Coordinadora, però que finalment ha estat impossible. Critica l’actitud dels Castellers de Vilafranca, que després de perdre per 10 a 1 la votació acusen directament el president de la Coordinadora de condicionar l’actuació de les altres colles. Una postura que no ha caigut gens bé entre la resta. Botella parlava d’actutid de confrontació per part dels Verds.

El vice president de la Coordinadora considera que la competitivitat de les colles s’ha de limitar a les places, i no ha sortir als mitjans per veure qui posa en funcionament les millors o més noves mesures de seguretat. Una qüestió que s’està fent des de la Coordinadora, i fins ara semblava que amb el suport de totes les colles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: