Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cambra de Comerç ha ofert una jornada sobre finançament a la seva delegació de l’Alt Penedès

La sessió que es feia a la seu de la delegació de la Cambra a Vilafranca consistia en donar a conèixer la Guia de Finançament per a pimes que ha elaborat la Cambra, amb el propòsit d’ajudar les empreses a fer front a l’actual situació econòmica, que planteja uns reptes importants i diferents al que hi havia fins ara.

<br />Com explica el gerent de Deloitte, Daniel Rocafort, la voluntat és donar suport en un moment en que hi ha moltes dificultats per accedir als crédits, complicant les fonts de finançament de les empreses.
Aquestes sessions s’han estat fent en diverses delegacions de la Cambra, ja que hi ha moltes dificultats econòmiques, i que han tingut una molt bona acollida en totes les poblacions on s’ha dut a terme.

El projecte "Ara més que mai, la Cambra al costat de les empreses" és una iniciativa que ha engegat la Cambra de Comerç en aquest moment delicat econòmicament. Ofereix també la possibilitat de posar-se en contacte amb una línia oberta, al telèfon 902 448 448, que permet fer consultes o solucionar dubtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: