Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jazzspirit i Farràs actuen dissabte a l’Auditori

El nou Auditori de Vilafranca continua la programació musical, aquest dissabte a les 9 del vespre, amb un concert de jazz a càrrec de Jazzspirit i Josep Maria Farràs.

<br />Jazzspirit és un quartet vallesà de jazz amb un repertori que es nodreix de corrents diversos: des del jazz clàssic al hard bop, passant pel be bop i per algunes pinzellades de bossa nova i de latin jazz.<br />A Vilafranca presenten un projecte de col·laboració amb el veterà trompetista Josep Maria Farràs que van crear a proposta del Club de Jazz d’Amics de les Arts de Terrassa, en el 22è Festival de Jazz d’aquesta ciutat.<br />El concert de Jazzspirit i Josep Maria Farràs té lloc dissabte, a les 9 del vespre. Les entrades costen 9 euros i es poden adquirir a través del Telentrada, a Cal Bolet de 6 a 8 d’aquesta tarda i si en queden de disponibles, una hora abans de l’inici del concert a la taquilla de l’Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: