Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jurat de la XIII MCV valora la gran qualitat dels curts

<p />El jurat de la tretzena Mostra de Curtmetratges de Vilafranca destaca el bon nivell dels treballs que competeixen aquest any.<br />

<br />El certamen continua el seu curs i aquest cap de setmana ha estat especialment intens. Divendres al vespre, Vilafranca rebia la visita del jurat d’aquesta tretzena edició. Es van trobar a l’exposició “De pel·lícula” organitzada pel 40è aniversari de Cine Club Vilafranca, a la capella Sant Joan. Allà van poder parlar amb socis i simpatitzants abans d’entrar en la deliberació que havia de decidir quins són els curts guanyadors del Premi del Jurat de Selecció oficial i de Pantalla oberta.<br />Els membres del jurat de selecció oficial destacaven la qualitat dels treballs i també la seva diversitat de gèneres, tot i que a vegades hi ha tipus d’històries que són recurrents.

<br /><br />Entre el jurat de Selecció Oficial també hi havia les actrius Gemma Brió i Míriam Marcet, que destacaven especialment les bones interpretacions.

<br /><br />Pel que fa als curts que competeixen a la Pantalla Oberta, el jurat també destacava una gran qualitat tècnica i de domini del llenguatge audiovisual. La diversitat de gèneres els feia molt difícil decidir un guanyador. Els curts guanyadors d’aquest any es donaran a conèixer dissabte a la cloenda. Serà a les onze de la nit a la sala 1 del casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: