Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Proves satisfactòries amb el casc de dosos

Els Castellers de Vilafranca proven el prototip final de casc de dosos amb la finalitat d’estrenar-lo a les actuacions el més aviat possible.

<br />L’assaig de divendres passat era el segon dia en què la canalla dels Castellers de Vilafranca pujava als castells amb el prototip final del casc de dosos. Aquest prototip ja ha estat provat per altres colles i els Castellers de Vilafranca també estan valorant de forma positiva el seu ús, bàsicament perquè permet una major seguretat per als castellers més petits.

El prototip de casc pels dosos, a diferència del d’enxanetes i cassoletes, no és completament rígid i d’una peça sinó que està compost per tres parts que s’ajusten i s’adapten més al cap. Des dels castellers de Vilafranca, Xavi Badia comentava que els nens s’adapten fàcilment al canvi que representa portar el casc.<br /><br />Els Castellers de Vilafranca volen estrenar aquest nou casc a les places el més aviat possible, un cop la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya doni el vist-i-plau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: