Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PIMESTIC acosta als empresaris de l’Alt Penedès els avantatges de l’ús d’internet

Vilafranca acollia aquest matí una jornada de sensibilització dirigida a l’empresari que s’emmarca en el Pla PIMESTIC per a la difusió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació entre les pimes catalanes.

<br />La jornada s’ha fet a l’Hotel Pere III i ha comptat amb la participació d’empresaris de petites i mitjanes empreses de tota la comarca. <br />Amb un plantejament participatiu i dinàmic, en aquesta sessió de treball s’han ofert exemples d’èxit sobre com l’adopció de les TIC en l’empresa augmenta la productivitat i la competitivitat, junt amb propostes de solucions tecnològiques. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer com les Tecnologies de la Informació i Comunicació poden ajudar a les empreses a millorar els seus processos interns, ser més àgils, estalviar costos i continuar essent competitives tot millorant la seva productivitat.

<br />La sessió s’ha estructurat entres parts: una part teòrica, una altra part en què els participants posaven en comú les seves experiències i una part final dedicada a les conclusions. Durant la jornada s’ha parlat, evidentment, de la crisi econòmica. Respecte aquesta qüestió, Domènech insistia en què les empreses no haurien de retallar despeses en matèria de tecnologia.<br /><br />La jornada PIMESTIC s’emmarca en el pla homònim que impulsa la Generalitat de Catalunya i que es desenvoluparà fins al 2010, amb l’objectiu final de millorar la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant la introducció i la utilització eficient de les TIC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: