Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’INCAVI organitza un curs internacional per a sumillers

El curset s’impartirà a l’Escola d’Enologia i Viticultura Mercè Rossell i Domènech, a Sant Sadurní, de l’11 al 13 de desembre.

<br />Aquest curs ofereix una titulació oficial al Regne Unit, amb un reconegut prestigi mundial dins de la indústria vitivinícola, i està recomanat especialment per a sumillers ja que es desenvolupen temes enfocats al servei al client i funcions de venta en hostaleria, minoristes i majoristes.<br />L’objectiu és proporcionar coneixements teòrics i pràctics sobre els varietals i les regions vinícoles del món a aquelles persones que treballen en la indústria i el negoci del vi. <br />Per a més informació sobre la matricula podeu consultar el web <a href="http://www.thewineacademy.es">www.thewineacademy.es</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: