Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla de Mar retorna als Administradors la retribució econòmica de la Festa Major

Els Grallers de Vilafranca – Colla de Mar han fet donació a benefici de la Festa Major de la retribució econòmica que han rebut per la seva participació com a grallers a la Festa Major de Vilafranca 2008.

Com cada any, la colla vilafranquina formada per Joan Guixeres, Guillem Noya, Josep Planas, Jaume Rafecas i Ramon Santís, retorna la retribució que reben per part dels Administradors de la Festa Major a través de la Coordinadora de Grallers. Aquest any, la Coordinadora de Grallers va cobrar un total de 31.930 euros per a les diferents actuacions dels grallers. La Colla de Mar va rebre 1.320 euros que han retornat als Administradors de la Festa Major, perquè consideren que la seva participació i la de la resta de grallers ha de ser una col·laboració desinteressada amb la festa, tal com és la dels membres dels diferents balls i d’altres col·laboradors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: