Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president Montilla visita Sant Sadurní, i reclama esforç i il·lusió a institucions, empresaris i ciutadans per superar l’actual situació econòmica

El saló de plens de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha acollit aquest migdia l’acte institucional de la visita del president de la Generalitat, José Montilla. Aquesta era de fet la primera visita oficial com a president que Montilla feia a la capital del cava.

<br />L’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, ha explicat als presents que aquesta és una època especial per la comarca, ja que ens trobem en plena verema. Ha recordat també Amat a Montilla que el Penedès és un territori amb personalitat, que demana una vegueria pròpia per visualitzar la seva identitat.<br />Parlant de perspectives econòmiques del municipi, Amat ha remarcat l’aposta per l’enoturisme i l’oferta de qualitat. Ha explicat el projecte per convertir Can Guineu en un espai d’interpretació del cava, un projecte que impulsarà l’Ajuntament, però per el que ha demanat el suport de la Generalitat.
Per la seva banda, el president Montilla ha mostrat la seva satisfacció per visitar Sant Sadurní. Ha recordat que és un moment difícil a nivell econòmic. En aquest sentit ha demanat esforç i treball, tot remarcant que costarà un temps sortir de l’actual situació. S’ha de tenir ambició i capacitat de sumar esforços per tirar endavant.<br />Després dels parlaments, el president Montilla ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament de Sant Sadurní. A continuació s’ha desplaçat fins a la cooperativa Covides, on ha visitat les diferents instal·lacions i ha pogut seguir les explicacions de com es fa tot el procés d’elaboració de vins i caves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: