Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla per la Igualtat proposa un seminari de tres sessions sobre nocions jurídiques bàsiques par a la ciutadania

Amb el lema "Quan l’amor se’n va… i la hipoteca queda", el Pla per la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca organitza la segona edició d’un seminari centrat a donar a conèixer nocions jurídiques bàsiques sobre el dret de família a la ciutadania: saber quin són els nostres drets i les nostres obligacions en relació al model de relacions familiars que establim.

El seminari s’emmarca en els actes amb motiu del dia 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere.<br />El seminari anirà a càrrec de les advocades Gemma Sahún i Patrícia Mestre i tindrà una durada de tres sessions en les que es treballaran els temes com el veïnatge civil, les diverses formes de matrimoni o de parelles de fet i els seus efectes; les crisis matrimonials (separació, divorci i nul·litat) i els seus efectes pel que fa al patrimoni i la custòdia dels fills. També es parlarà de qüestions referents a la violència de gènere i domèstica.<br />Aquest curs és gratuït, obert a tothom i es realitzarà els dijous 20, 27 de novembre i 4 de desembre, al Casal de les Dones, a la plaça de la Verema, núm. 1, 1a planta. Cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon del Casal de les Dones, 93 890 32 18 o bé enviant les dades personals al correu electrònic <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: