Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Montserrat reclama solucions urgents i definitives als sorolls, fissures i vibracions causades pel pas del TAV a Vilafranca

La Diputada del Partit Popular al Congrés de Madrid, Dolors Montserrat, ha preguntat aquesta setmana, en la comissió de Foment que s’ha celebrat al congrés, sobre les actuacions que s’estan duent a terme per solucionar els problemes de soroll, vibracions i fissures que pateixen els veïns de Vilafranca afectats per la línia de tren d’alta velocitat (TAV) al seu pas per Vilafranca.

La diputada ha demanat solucions urgents i solucions definitives per part de la Secretaria de Foment que fins ara s’ha limitat ha donar respostes inconcretes sense aportar cap solució als afectats. Tanmateix Montserrat ha demanat estudiar la possibilitat de reduir la velocitat de pas en aquest tram recordant la diferència de velocitat que té en altres municipi. Dolors Montserrat ha lamentat que no s’hagi tret res clar per part del Ministeri i que hagi donat respostes tant evasives. Per la diputada del PP els veïns no es mereixen aquest tracte per part del govern. <br />En aquest sentit Dolors Montserrat també ha recordat durant la seva intervenció que cap representant d’ADIF no va assistir a l’audiència pública que es va celebrar a Vilafranca fa un dies amb aquest motiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: