Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana s’inaugura l’Auditori Municipal de Vilafranca

El nou Auditori Municipal de Vilafranca, situat a prop de la Zona Esportiva, obrirà portes amb dos concerts de música clàssica a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i dues formacions vilafranquines, l’Agrupació Polifònica i L’Espinguet.

<br />La inauguració combina la participació de formacions i solistes professionals amb entitats musicals com l’Agrupació Polifònica o l’Espinguet. El programa serà dirigit pel director vilafranquí Pere Lluís Biosca i les obres escollides són El Magnificat de Bach i la Cantata de Sant Nicolau de Benjamin Britten.<br />La tècnica de Cultura, Annabel Rodríguez, ha presentat aquesta combinació en una entrevista al magazín La Plaça.

La venda d’entrades, a un preu popular de 10 euros, ha estat molt elevada, però Rodríguez afirma que n’hi haurà de disponibles fins dissabte a taquilla. Els concerts es fan dissabte, a les 10 de la nit, i diumenge, a les 7 de la tarda.<br />Aquest cap de setmana s’inaugurarà la primera fase de l’Auditori Municipal que correspon a la Sala Gran, amb una cabuda de gairebé 500 persones, i l’equipament tècnic i els serveis auxiliars. La Sala Gran disposa d’una grada retràctil que quan es plega eleva la capacitat de la sala.<br /><br />Ara queda pendent la segona fase que comprèn la Sala Petita, l’espai per a entitats i la urbanització de l’espai exterior. Entre les dues fases, l’equipament ocuparà uns 2.500 m2 de superfície i en el futur podrà comptar també amb un recinte exterior per a concerts a l’aire lliure amb capacitat per a unes 2.000 persones.

<br />L’Auditori vol acollir totes les manifestacions vinculades a la música i les arts escèniques, però la seva versatilitat i polivalència permetran encabir-hi altres tipus d’esdeveniments culturals i socials com fires, àpats, i congressos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: