Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’augment de públic en la darrera temporada, i l’ampliació de representacions de la Xarxa a Cal Bolet, marquen la presentació de la programació tardor-hivern de Cultura

Ahir a la tarda es feia la presentació oficial de la programació per aquests propers mesos d’octubre, novembre i desembre tant del teatre Cal Bolet com del nou Auditori Municipal.

De fet, la programació s’ha fet mirant de compaginar els dos equipaments, el teatre Cal Bolet i el nou Auditori, per millora l’oferta cultural no tant sols a la vila, sinó arribant a tota la comarca.<br />El cap del servei de Cultura, Àngel Hom, remarcava que s’ha volgut continuar amb la política dels darrers anys de diversificar l’oferta cultural, buscant també ampliar el ventall de públic al que puguin interessar els espectacles que s’ofereixen. Així hi ha programació adreçada a públic adult, altres per un públic infantil i familiar, i una darrera adreçada a les escoles. Hom apuntava per exemple que el darrer any l’augment havia estat destacat, i sobre tot en el que fa referència al públic dels espectacles professionals. Des de Cultura consideren que obeeix també a l’esforç que s’ha fet per millorar tant la programació com les condicions i comoditats del públic.

Com a novetats per aquesta propera temporada, des de Cultura apunten l’increment dels abonaments. HI ha possibilitat de fer abonament per a quatre espectacles, o bé per set; amb la qual cosa les condicions econòmiques milloren força per el públic. És una mesura de cara a fidelitzar uns espectadors que segueixen la programació de Cal Bolet, i que ara podran fer-ho també amb l’Auditori.<br />Una altra de les novetats és que els espectacles de la Xarxa tornaran a Cal Bolet, tot i que ho faran amb dues sessions. La voluntat ha estat mantenir un espai que permet més proximitat entre públic i actors, i al mateix temps duplicar la capacitat de públic. HI haurà una representació a les 12 del migdia, i una altra a les 6 de la tarda.

Una altra de les novetats és que la taquilla de Cal Bolet estarà oberta tots els dijous a la tarda, per tal de posar a la venda entrades per els espectacles del teatre i també de l’Auditori.<br />El primer dels espectacles a Cal Bolet serà el diumenge 19 d’octubre, amb l’obra “La forma de les coses”, a càrrec del Teatre Lliure i la companyia La troca. Pel que fa a l’Auditori, a banda dels concerts inaugurals dels dies 11 i 12 d’octubre, el primer concert serà el dissabte 8 de novembre, amb l’actuació de Jazzpirit & Josep Maria Farràs.<br />La intenció ha estat combinar les programacions dels dos espais de manera, al menys aquest primer trimestre, que no se solapin, però si que es complementin. De manera que o bé dissabte o bé diumenge hi hagi oferta cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: