Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els grups de teatre amateurs de Catalunya es reuniran a finals de setembre a l’Alt Penedès, en la seva 18ena trobada

Amb l’organització de la coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès GATAP, els dies 27 i 28de setembre la comarca acollirà representants dels grups de teatre amateurs d’arreu de Catalunya.

De fet la trobada, com explicava la secretaria de GATAP, Maria Remei Ullate, s’estructura en tres eixos. D’una banda es vol donar a conèixer la comarca, i es faran visites a indrets emblemàtics, però també els productes gastronòmics i vinícoles que ofereix el Penedès. Seran activitats principalment de dissabte
En aquest cas, es visitaran per exemple el Vinseum, les Caves Nadal o les Bodegues Torres. Es comptarà també amb la col·laboració de l’Incavi que proposa un maridatge entre vi-cava i teatre.<br />El tercer eix serà el teatre amb diferents formats. Des del més convencional al teatre Cal Bolet, a actuacions de petit format a Cal Figarot, passant per teatre històric emmarcat en diferents espais de la vila. També es faran tallers teatrals i una taula rodona.<br />Ullate comentava que esperen reunir més de 300 persones, recordava que fa 9 anys van venir 299 membres de la Federació a la trobada que es va fer a l’Alt Penedès; procedents d’arreu de Catalunya. Tot i que el major pes a la Federació és de grups de Barcelona, de moment la major inscripció és de les terres de l’Ebre.<br />Dissabte dia 27 a 2/4 de 9 del vespre hi haurà representacions teatrals del grup Llavor d’Art del Pla, davant del Palau Baltà; més tard després de sopar a Cal Figarot, esquetxos amb els grups K-tre-9 de Sant Pau d’Ordal, El Fanal, de Sant Quintí i L’escorça, de Mediona. A la 1 de la matinada a Cal Bolet, teatre de sessió Golfa amb el Grup La Torre, de les Gunyoles d’Avinyonet.<br />Diumenge 28, hi haurà més teatre a les 5 de la tarda a Cal Bolet amb el grup El Molí, dels Monjos; i la cloenda serà a partir de les 7 amb un espectacle a càrrec del grup TAT, de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: