Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 18è Festival l’Hora del Jazz, Memorial Tete Montoliu, torna a Vilafranca

Després de l’experiència de l’any passat, l’Ajuntament de Vilafranca, a  través del Servei de Cultura, ha col·laborat amb els organitzadors del 18è Festival l’Hora del Jazz, Memorial Tete Montoliu, per tornar a portar importants concerts de jazz a la vila.

Aquest festival de jazz se celebra a Barcelona durant tots els diumenges del mes de setembre i l’única actuació que es fa fora, és a Vilafranca. Tindrà lloc aquest diumenge a les dotze del migdia a la plaça de Sant Joan.<br /><br />Aquest any s’ofereix a Vilafranca el concert de dues formacions joves, però amb un gran bagatge dels seus músic i sobretot de les persones que les lideren. Es tracta del Geni Barry Trio i l’Iván Rojas Quartet.<br />El Geni Barry Trio està liderat per un dels vibrafonistes més reconeguts del país i oferirà en estils de Be Bop i Hard Bop una selecció de temes revisitant les obres dels grans mestres del jazz.<br />D’altra banda, el guitarrista canari Iván Rojas, acompanyat d’altres músics, oferirà una mostra del seu domini de múltiples registres, des de la subtilesa de suaus melodies a les notes més viscerals. <br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: