Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca farà una actuació especial de neteja viària al centre

A partir de dilluns i fins al dia 1 d’agost, l’Ajuntament de Vilafranca portarà a terme una actuació especial de neteja viària als carrers i places del Centre Vila.

<br />Aquesta actuació consisteix en la neteja de les superfícies de forma intensiva i amb aigua a pressió per tal d’aconseguir retirar residus com xiclets o taques,  que el manteniment ordinari no contempla. Amb aquesta actuació extraordinària, que es fa amb aigua no potable i utilitzant detergents innocus, es pretén aprofundir especialment en la neteja de les superfícies de circulació de vianants. <br />L’actuació es realitzarà en franges horàries de matí i de tarda i es comunicarà als comerciants a través de Patronat Municipal de Comerç i Turisme. Aquesta actuació s’executarà mirant de causar la mínima afectació possible tant als establiments comercials, com als veïns i vianants i la circulació rodada.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: