Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mossèn Aymerich marxa a Molins de Rei després de l’estiu

Mossèn Xavier Aymerich deixa Vilafranca per continuar treballant a Molins de Rei. Aymerich tanca així una etapa de 13 anys a la vila.

<br />Mossèn Aymerich va arribar a Vilafranca el setembre del 1995 per substituir el fins aleshores vicari de Vilafranca, Fidel Catalan. Va ser ordenat diaca el 19 de març de 1996 al Seminari de Barcelona, i capellà a la basílica de Santa Maria de Vilafranca el 24 de juny de 1997. Aymerich porta doncs, 13 anys a Vilafranca, 11 dels quals com a capellà. Durant aquests anys, una de les fites més importants per a ell va ser l’Aplec de l’Esperit, trobada de joves cristians de Catalunya i les Illes, que va tenir lloc a Vilafranca el 31 de maig de 1998.

Xavier Aymerich tanca després de l’estiu una etapa que li ha resultat molt satisfactòria per diversos motius. El capellà, però, té molta feina per acabar durant l’estiu. Sobretot perquè ell és qui porta la pastoral de joventut.<br /><br />Aymerich començarà a treballar per la parròquia de Sant Miquel de Molins de Rei entre finals de setembre i principis d’octubre. I està previst que hi hagi una missa de comiat el dissabte 4 d’octubre a Santa Maria.

Mossèn Aymerich serà substituït per Agustí Roig. Té 25 anys, és fill de Sant Vicenç dels Horts, i des de fa 4 anys col·labora els caps de setmana a Vilafranca com a seminarista. Ara, un cop acabada la seva etapa de formació, ja viu a Vilafranca. Va ser ordenat diaca el 2 de març de 2008, i properament ho serà de capellà. Un cop ordenat capellà, serà el vicari de les parròquies de Vilafranca i encarregat de la pastoral de joventut de l’arxiprestat.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: